کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

باقری:پیشنهادات ایران می‌تواند روند گفت‌وگو‌ها را به سمت جلو هدایت کند

معاون وزیر امور خارجه کشورمان پس از دیدار با مقامات روسی در مسکو گفت:ایران پیشنهاد‌های بسیار مفید و سازنده‌ای در دو موضوع رفع تحریم‌ها و اقدامات هسته‌ای ارائه کرد که می‌تواند روند گفت‌وگو‌ها را بطور جدی به سمت جلو هدایت کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۷ - ۱۶ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 07
کد خبر: ۱۱۲۶۵۹

به گزارش راهبرد معاصر علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران و رئیس هیات مذاکره کننده کشورمان با 1+4 که در مسکو حضور دارد در گفتگو با خبرگزاری صداوسیا گفت: ایران با پیشنهاد‌های مفید و سازنده‌ای وارد دور جدید گفتگو‌های وین شده است.

معاون وزیر امور خارجه کشورمان پس از دیدار با مقامات روسی در مسکو گفت: ایران با پیشنهاد‌های مفید و سازنده‌ای وارد دور جدید گفتگو‌های وین شده است.

علی باقری کنی با اشاره به اینکه مناسبات ایران و روسیه ممتاز و در عرصه‌های مختلفی امتداد دارد، افزود: ما در موضوعات مختلف با روسیه رایزنی و مشورت داریم و درباره گفتگو‌های وین نیز از قبل با مقامات روسی مشورت‌هایی داشتیم.

باقری افزود: در دور جدید گفتگو‌های وین نیز به طرق مختلف با روسیه رایزنی داشتیم و با ابتکارات جدید و موثر وارد عرصه گفتگو‌ها شویم.

معاون وزیر امور خارجه کشورمان گفت: این تعامل با طرف چینی هم وجود داشته و در حاشیه گفتگو‌های وین با دیگر طرف‌ها نیز مذاکراتی داشتیم.

وی تاکید کرد: در دور جدید گفتگو‌ها، جمهوری اسلامی ایران پیشنهاد‌های بسیار مفید و سازنده‌ای در دو موضوع رفع تحریم‌ها و اقدامات هسته‌ای ارائه کرد که می‌تواند روند گفتگو‌ها را بطور جدی به سمت جلو هدایت کند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر